Video: Suïcidale tiener gered dankzij heldendaad trucker

Print

Trucker helpt politie bij suïcidale tiener. Video: De Limburger

Een motoragent en een vrachtwagenchauffeur worden als helden gezien voor hun hulp aan een suïcidale tiener bij een viaduct in Texas.

De motoragent zag de jongen staan op het viaduct en twijfelde geen moment. Hij schakelde de hulp van een vrachtwagenchauffeur in, die net op tijd zijn truck onder de jongen kon parkeren.

,,Toen ik mijn vrachtwagen onder de brug reed, voelde ik een dreun”, zegt de trucker. Volgens de politie raakte de tiener niet gewond door de sprong en krijgt hij de hulp die hij nodig heeft.

Heb jij hulp nodig?

Dan kun je contact opnemen met Stichting 113Online via 0900 0113 (24/7 bereikbaar) en 113online.nl. Of bel de Kindertelefoon via 0800 0432 of gebruik de chatfunctie op kindertelefoon.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen