Video: Dieven witte Harley Davidson op beeld vastgelegd

Print
Heerlen / Hoensbroek -

De politie in Heerlen is op zoek naar twee dieven die afgelopen zaterdagmiddag op de Geleenstraat een witte Harley Davidson buitmaakten.

Via burgernet heeft de politie beeld en een signalement van de daders verspreid. Op Facebook werd eerder een vindersloon van 1500 euro uitgeloofd. Het gaat om een Harley Davidson Road King Classic uit 2009 in de kleuren metallic wit en grijs.

Video: Dieven witte Harley Davidson op beeld vastgelegd
Foto: Facebook

De dieven sloegen tussen 14.30 en 15.00 uur toe op de Geleenstraat en vluchtten vervolgens via de Valkenburgerweg, de Pijnsweg en de Weltertuijnstraat. Een van hen reed op de Harley, de tweede dader reed vermoedelijk op en Suzuki GSF1250 Bandit of GSF650 Bandit.

De eerste dader droeg een zwarte jas met aan de bovenzijde grijs. Hij had een zwarte helm op en droeg verder een blauwe spijkerbroek en zwarte schoenen. De tweede dader droeg eveneens een zwarte jas en helm en een blauwe spijker broek. Zijn zwarte schoenen hebben aan de onderkant een witte rand.

De politie komt graag in contact met mensen die de daders herkennen of anderszins meer informatie hebben over de zaak.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen