Muzikale samenwerking in theater De Klimboom

Print
Muzikale samenwerking in theater De Klimboom

Afbeelding: De Klimboom

Simpelveld / Bocholtz / Huls -

De muzikale krachtenbundeling van de band Baltus & Co en damesduo Déjà zijn, zaterdag 13 april vanaf 20.00 uur, goed voor een avondvullende theatershow in De Klimboom te Simpelveld.

Begin 2018 wonnen de dames van Déjà de eerste prijs tijdens het straatmuzikantenfestival in Heerlen. Desirée (Roermond) en Julia (Düsseldorf) spelen een aanstekelijke mix van akoestische covers en eigen werk, zichzelf begeleidend op gitaar, piano en viool.

Halverwege 2018 werd door de mannen van Baltus & Co (Nuth, Schimmert) het idee geopperd om samen met Déjà een kleine theatertour te doen in het voorjaar van 2019.

Na een avondje ‘jammen’ in augustus bleken de stemmen en instrumenten van het zestal prima te matchen. Reserveren kan via 0655954525 of info@puurweijersenweijers.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen