Derde en laatste solidariteitsmaaltijd voor Ghana in Simpelveld

Print
Derde en laatste solidariteitsmaaltijd voor Ghana in Simpelveld

Afbeelding: IngImage

Simpelveld / Bocholtz / Huls -

De parochiële MOV – groep van Simpelveld – Ubachsberg - Bocholtz houdt dinsdag 9 april de derde en laatste solidariteitsmaaltijd in het kader van de Vastenactie 2019. De maaltijd start om 18.00 uur in de parochiezaal (Pastoriestraat 15), naast de pastorie in Simpelveld. Rond 20.00 uur wordt de avond afgesloten.

De opbrengst is bestemd voor het aanleggen van goede toilet- en douche-voorzieningen, apart voor jongens en meisjes, bij een stageboerderij en leslokalen in Obuasi, Ghana. Door het ontbreken van een goede toiletvoorziening op school durven meisjes het vaak niet aan om aan de stage te beginnen. Hierdoor lopen velen hun opleiding mis. Tevens zal er daarom een aparte omkleedruimte gebouwd worden. Wat staat er op het menu? Een gerecht naar Ghanees voorbeeld: Soep - diverse warme groentegerechten met kip - koffie na met iets lekkers! Uiteraard zullen er aparte Afrikaanse kruiden gebruikt worden.

Opgeven kan per mail of telefonisch via het Centraal Parochiekantoor, Aanmelden voor 2 april per email parochiekantoor@parochiesimpelveld.nl of telefonisch 045-5441818 tijdens kantooruren.