Video: Man gebroken kaak geslagen bij massale vechtpartij tijdens bruiloftsstoet

Print

Video: Dumpert

Vaals / Vijlen / Lemiers / Camerig / Holset / Mamelis -

Een verkeersruzie tijdens een bruiloft in het centrum van Vaals is zaterdag uitgelopen op een massale vechtpartij. Twee mannen van 26 en 39 jaar uit de grensplaats raakten hierbij gewond. De 39-jarige liep een gebroken kaak op en moest naar het ziekenhuis voor behandeling.

Van de vechtpartij, die rond half zes begon bij de rotonde voor zaal De Obelisk, zijn nogal wat filmpjes gemaakt door ooggetuigen. Een van die filmpjes belandde ook op Dumpert.nl. Daarop is te zien dat een groep automobilisten de doorgang blokkeert. De woordvoerder van de politie zegt de filmpjes momenteel te analyseren om te kijken wat er precies is gebeurd.

De politie wil niet ingaan op de afkomst van de bruiloftsgasten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen