Theo Hiddema ruziet met Harry Mens op tv: ‘Wat lul je nou!’

Print
Een opmerkelijk moment in het tv-programma Business Class.

Forum voor Democratie-Kamerlid Theo Hiddema uit Maastricht en presentator Harry Mens kregen het zondagmiddag aan de stok. Mens bleef vragen stellen over de zaak-Anne Faber, terwijl Hiddema meermaals aangaf het niet over dat onderwerp te willen hebben.

Wat lul je nou!
Hiddema gaf aan 'zijn kruit droog te willen houden' voor een debat in de Tweede Kamer. ,,Ik ga je dat niet vertellen. Harry daag me niet uit, want anders loop ik nog weg ook. Ik heb al last van die hond en die schamele ondervraging van jou die hangt me ook de keel uit." Mens liet op zijn beurt blijken dat de toon die Hiddema aansloeg hem geenszins aanstond. ,,Wat me opvalt. Na de overwinning van jou dat je arrogant tegen me gaat doen, maar voorheen likten jullie ons. Wat lul je nou.'' 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen