Netflix maakt startdatum seizoen 3 ‘La Casa de Papel’ bekend

Print

Casa de Papel trailer 2019. Video: De Limburger

Het derde seizoen van de populaire Spaanse misdaadserie ‘La Casa de Papel’ is vanaf 19 juli te zien op Netflix. Dat heeft de streamingdienst maandag bekendgemaakt.

Begin dit jaar zijn de opnames gestart voor het nieuwe seizoen. Volgens geruchten zal de Spaanse bank, oftewel Banco de España het doelwit zijn in het nieuwe seizoen. Het wordt opnieuw geen „gewone roof:” de kluis van de Spaanse Bank ligt 48 meter onder het stadsplein. De gangen rondom de kluis kunnen met water gevuld worden, dankzij de ondergrondse rivieren in Madrid. Dit maakt de roof extra lastig.

Lees ook: Opnames nieuw seizoen ‘La Casa de Papel’ begonnen: setfoto’s geven al heel wat prijs

Meest bekeken niet-Engelstalige serie

La Casa de Papel, die gaat over een overval op de Spaanse Munt, werd in 2017 voor het eerst uitgezonden en is de meest bekeken niet-Engelstalige serie op Netflix. Nog voor het tweede seizoen afgelopen was, bestelde de streamingdienst al een derde seizoen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen