De Peelse Golf ontvangt spelers met fysieke beperking

Print
De Peelse Golf ontvangt spelers met fysieke beperking

Ook golfers met een fysieke handicap kunnen hun sport beoefenen op De Peelse Golf. Afbeelding: De Peelse Golf

Evertsoord -

De Peelse Golf in Evertsoord stelt op vrijdag 19 april de golfbaan ter beschikking aan de Nederlandse Golf Federatie (NGF), voor de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen voor spelers met een fysieke beperking.

De baan is zodanig ingericht dat alle holes gemakkelijk te bereiken zijn, ook voor de gebruikers van een handicart. Verleden jaar heeft een spontaan opgerichte actiegroep in een paar maanden de middelen bij elkaar gebracht voor een lift, die ook het hoger gelegen clubhuis toegankelijk maakt voor spelers met een fysieke beperking. Dat is mede de reden dat de NGF voor deze locatie gekozen heeft. Dat bewegen voor jong en oud van groot belang is, maar vooral voor deze groep spelers, behoeft geen uitleg. De Peelse Golf is enthousiast hier een bijdrage aan te kunnen leveren en ook deze spelers te laten genieten van hun sport in het parkachtige landschap.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee