Video: Lifehack, makkelijk staand plassen voor vrouwen

Print
Ondernemer Yesenia de Winter heeft een heuse missie: een hippe plastuit lanceren waarmee vrouwen makkelijk staand kunnen plassen.

,,Voortaan kunnen wij discreet staand plassen. Onze broek hoeft niet meer naar beneden. Gewoon rits naar beneden, slipje opzij, je schuift hem tussen je benen, en plassen maar. Als je hem naar voren trekt, veeg je meteen af. Alle urine glijdt ervan af."

Het gaat om de Uixi, spreek uit wixi. Dat is het Maya-woord voor plassen. Hij komt uit Mexico, vandaar.

Niks nieuws
Hoho, plasgoten en tuiten, die bestaan toch al lang en breed? Maar die zijn volgens De Winter niet hygiënisch en praktisch genoeg. ,,We hebben ze uitgeprobeerd. Een papieren plastuit deed zeer en was maar één keer te gebruiken. Siliconen tuiten zijn lastig schoon te maken en sloten niet altijd goed aan. Deze is gemaakt van polymeren met een hoge dichtheid: geuren en restjes blijven niet hangen. Ik kocht ’m in Amerika voor mijn dochter Gabriëla.”

Kosten
En oh ja, wat kost zo’n herbruikbare Uixi eigenlijk? 19,95 euro.
 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen