Belaef Kessel slaat een jaar over om te werken aan 2.0 versie

Print
Belaef Kessel slaat een jaar over om te werken aan 2.0 versie

Belaef Kessel slaat een jaar over op zoek naar nieuwe ideeën. Afbeelding: Ger Bos

Kessel -

Het evenement Belaef Kessel gaat dit jaar niet door. De organisatie maakt een pas op de plaats en gaat op zoek naar ideeën voor een toekomstbestendige 2.0 versie.

Bestuurslid Geert van Bergen van Belaef Kessel zegt dat het evenement dat in 2013 klein startte het punt van verzadiging heeft bereikt. Tijdens het evenement presenteren verenigingen, instellingen en ondernemers zich. „Het begon met een open dag van een paar ondernemers. Het evenement in mei groeide en groeide en trok duizenden bezoekers. Deelnemers melden dat ze niets nieuws meer te bieden hebben. De tijden veranderen, ook voor evenementen. We willen dat het evenement behouden blijft; voorkomen dat het langzaam doodbloedt.”

Plan

Recent is door ondernemers en bestuur van Belaef Kessel besloten dit jaar niets te organiseren. „We gaan de komende maanden op zoek naar nieuwe ideeën, gaan brainstormen. We willen Belaef Kessel toekomstbestendig maken. We zijn overtuigd dat een versie 2.0 mogelijk is.” Van Bergen verwacht dat na de zomer een nieuw plan wordt voorgelegd aan alle betrokkenen.