Inschrijving Avond4daagse Landgraaf van start

De start en de finish zijn op het Raadhuisplein.

De start en de finish zijn op het Raadhuisplein. © Stichting Avond4daagse

De Avond4daagse Landgraaf vindt plaats op maandag 20 mei, dinsdag 21 mei, donderdag 23 mei en vrijdag 24 mei. Er zijn drie verschillende wandelafstanden: 2,5 km, 5 km en 10 km. De start en finish zijn elke dag bij het Raadhuisplein.

Wil Wagenvoort

Voor iedere avond is een andere route uitgestippeld en iedereen wandelt in eigen tempo. Halverwege de routes is een stempelpost met drinken en gezonde snacks. Op het Raadhuisplein zijn elke avond allerlei activiteiten.

Festival

Tijdens de openingsavond op maandag 20 mei vindt op het Raadhuisplein het ‘KERNgezond’-festival plaats. Met op het menu een rollatorrace en een rolstoelparcours. Ook kunnen bezoekers een smoothie maken door hard te fietsen. Vrijdag 24 mei wordt een finaleavond met veel entertainment. Er staat op het plein een kraam waar bloemen te koop zijn om de deelnemers feestelijk te kunnen ontvangen.

Inschrijven via www.avond4daagselandgraaf.nl

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee