Reünie-Orkest Limburgse Jagers haakt in op bevrijdingsfeesten

Reünie-Orkest Limburgse Jagers.

Reünie-Orkest Limburgse Jagers. © Reünie-Orkest Limburgse Jagers

Gemeentes en verenigingen kunnen een beroep doen op het Reünie-Orkest Limburgse Jagers voor een concert met betrekking tot de bevrijdingsfeesten die dit jaar in Limburg worden gehouden.

Redactie

Het Reünie-Orkest Limburgse Jagers is volop bezig met de voorbereidingen op de bevrijdingsfeesten die in 2019 in Limburg georganiseerd worden. Onder leiding van dirigent Jos Stoffels studeert het korps passende muziekstukken in om evacuatie en bevrijding van Limburgse gemeentes of steden en dorpen in 1944 op passende wijze te vieren.

Om provincie, gemeentes, muziekverenigingen en andere instanties in Limburg bij te staan in de voorbereidingen en uitvoering van hun festiviteiten, kunnen zij een beroep doen op het korps voor een concert dat op hun specifieke omstandigheden is afgestemd. Tijdige aanvraag voor een optreden is gewenst om een evenwichtige kalender te kunnen opstellen en teleurstellingen te voorkomen. Bijzonderheden over het korps zijn te vinden op www.rolj.nl

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee