Tisjeboy Jay: 'Als ik m'n minnares in haar oor fluister, is haar poes droog en haar oor nat'

Print
Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Obbicht / Grevenbicht / Sittard / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Geleen / Graetheide / Windraak - Jay Francis, beter bekend als Tisjeboy Jay, maakte vorige week zijn debuut als comedian. Dat ging de Sittardenaar zo goed af, dat een vervolg onvermijdelijk lijkt. 'Er komt een dag dan zit deze zaal helemaal vol.'

Als het aan de 25-jarige influencer ligt, staat hij de komende tijd geregeld in theaters als Schouwburg de Domijnen in Sittard. "Hoeveel mensen passen er in deze?, vraagt hij aan de medewerker van de schouwburg. "850? Dat zou dik zijn he als dat hier vol zit."

Ambitie
Aan ambitie geen gebrek bij de spierbundel uit Sittard. Vorige week maakte Jay zijn debuut in de theatershow van Roué Verveer. Zijn optreden verliep crescendo waardoor er voor de komende tijd meerdere optredens worden ingepland. "Wanneer precies? Daar kan ik nu nog niets over zeggen. Maar ze komen er aan." 

Lees ook onze Showbizzrubriek met nieuwtjes over Tisjeboy Jay, Louisa Janssen, André Rieu en anderen.

Temptation Island
Jay Francis maakte in 2018 furore als verleider bij Temptation Island. Met zijn optredens als comedian hoopt hij wel een beetje van zijn 'verleiders-imago' af te komen. "Niet dat ik me daar destijds niet gedragen heb. Ik kon de afleveringen gewoon terugkijken met m'n moeder. Maar er hangt hier in Nederland toch altijd iets negatiefs over het programma. Mensen denken al gelijk iets van je."

Jay moet echter bekennen dat het prorgramma hem ook veel goeds heeft gebracht. "Anders had ik natuurlijk nooit zoveel volgers op mijn socials." 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen