Showbizz-rubriek

Tisjeboy Jay dé Piet Paulusma van Limburg en de voetjes van de vloer voor André Rieu-film

Print
Tisjeboy Jay dé Piet Paulusma van Limburg en de voetjes van de vloer voor André Rieu-film

Foto ter illustratie Afbeelding: Instagram Tisjeboy Jay

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten op social media van bekende Limburgers. Voilà: showbizznieuws van eigen bodem, speciaal voor jou.

Tisjeboy Jay, wie kent hem niet? Hij heeft het allemaal in zich: van grappenmaker tot het voorspellen van het weer. Maar wie had gedacht dat Jay Francis Limburgs praat én talent heeft als weerman? Wordt hij dé Piet Paulusma van Limburg?

Bekijk ook:

Theater- en televisiemaker Maurice Wijnen was in februari nog in Zuid-Afrika te vinden, maar ditmaal is hij toerist in eigen land. Even bijkomen van alle beslommeringen.

De Keukenhof, misschien wel het mooiste lentepark van de wereld. In het grootste bloemenpark ter wereld worden ieder jaar meer dan zeven miljoen bloembollen geplant. Jaarlijks bezoeken miljoenen mensen het park, onder wie Frans Timmermans, de vice-voorzitter van de Europese Commissie. De Limburgse bestuurder doopte een tulp ter ere van zijn overleden vriend en oud-diplomaat Peter Kok.

André Rieu nodigt je uit om je dansschoenen aan te trekken voor zijn Maastricht concert 2019 – ‘Shall we Dance?’. De film is in de zomer te zien in de bioscoop. Gaan de voetjes op 27 en 28 juli van de vloer?

Noodgedwongen pasfoto’s maken. Iedereen heeft er wel mee te maken: voor een verlopen rijbewijs of identiteitsbewijs. Op Instagram plaats je vrijwel altijd de leukste foto’s met een glimlach. Daar steekt je pasfoto, waarop je niet mag lachen, vaak schril tegen af. Zo te zien trekt Jim Taihuttu van de formatie Yellow Claw zich daar niks van aan.

De rode telefooncel is karakteristiek voor het Londense straatbeeld. Is Louisa Janssen in Londen voor de opnames van haar TLC-programma?

Of Louisa Janssen in de Engelse hoofdstad is, is nog maar de vraag. Zoals op te foto te zien is, is actrice Lotte Verbeek wél in Londen. Wat zou zij er gedaan hebben? Is ze op vakantie of komt er een nieuwe film uit? Weet jij het antwoord?

Dit bericht bekijken op Instagram

London Love ?? ???? ??

Een bericht gedeeld door lotteverbeek (@lotteverbeek) op

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen