Stiltewandeling en voorleesestafette bij Bezoekerscentrum Leudal

Print
Stiltewandeling en voorleesestafette bij Bezoekerscentrum Leudal

Geniet van weldadige stilte. Afbeelding: Bezoekerscentrum Leudal

Haelen -

Bezoekerscentrum Leudal heeft op zondag 14 april twee activiteiten op de agenda staan: een stiltewandeling en een voorleesestafette.

Natuurcoach Marja Nijskens neemt op zondag 14 april van 10.00 tot 12.00 uur deelnemers mee uit de gejaagde wereld om samen in het warme stiltebad van de natuur te stappen. Deze stiltewandeling gaat onder alle weersomstandigheden door. De start is bij Bezoekerscentrum Leudal, aan de Roggelseweg 58 in Haelen. De deelnamekosten zijn vijf euro. Graag aanmelden via marja.nijskens60@gmail.com Er is ook een stiltewandeling in het Leudal op 30 juni en 6 oktober.

Het bezoekerscentrum houdt tijdens de periode van de tentoonstelling over de wolf een ‘voorleesestafette’ voor kinderen van alle leeftijden rondom de wolf. Op zondag 14 april zijn kinderen, maar ook vaders, moeders, opa’s en oma’s, welkom van 11.00 tot 13.00 uur. Er wordt voorgelezen door vrijwilligers van het bezoekerscentrum, maar iedereen, die dat wil en durft, mag ook zelf een stuk naar keuze rond dit thema voorlezen. Verder wordt er geknutseld met de wolf als onderwerp. Voor de wat oudere kinderen is er een quiz met vragen over de wolf. Deelnemers kunnen tevens het Leudalmuseum bezoeken met de wisseltentoonstelling over de wolf, getiteld ‘De Wolf, ... emoties en feiten”. Deelname aan deze activiteit kost twee en een halve euro en aanmelden kan via ghl.balieteam@gmail.com

Meer info vind je hier.