Video: Nog geen sporen van Marjo Winkens gevonden in Beesel

Print

Video: Track’88

Beesel / Reuver / Schimmert -

De politie heeft na bijna vier dagen zoeken in Beesel nog geen sporen aangetroffen die duiden op een plek waar mogelijk het lichaam van Marjo Winkens begraven is.

De zoekactie naar de sinds 1975 vermiste Marjo Winkens wordt naar verwachting in de loop van vrijdag afgerond.

De politie meldt dat vrijdag extra, kleiner, graafmateriaal wordt aangevoerd om te zoeken in een tuinperceel. De afgelopen dagen zocht de politie op een bosperceel gelegen achter een aantal woningen aan de Kerstenbergweg in Beesel. Voor dat werk werden onder andere twee graafmachines ingezet.

Lees ook:Verdwijning Marjo Winkens: het drama dat nooit slijt

Ander materiaal

Vrijdag zoekt de politie vooral op een tuinperceel dat vroeger deel uitmaakte van het bos. Om in dat gebied te zoeken is ander materiaal nodig. Dit vanwege de samenstelling van de grond en de begroeiing op het perceel. Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) brengt het materiaal vrijdag met een grote vrachtwagen naar Beesel.

Lees ook: Politie had zoekgebied Beesel vorige zomer al op het oog

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen