Talentenshow op zondag 14 april in De Wieëtsjaf

Jurylid Lex Nelissen.

Jurylid Lex Nelissen. © Luc Lodder

In de zaal van de Wieëtsjaf aan de Markt in Kerkrade vindt zondag 14 april vanaf 14.00 uur een regionale talentenshow plaats. Hieraan kan worden deelgenomen door zangers, zangeressen en singer-songwriters uit de gehele regio.

Wil Wagenvoort

De organisatie is in handen van musicus Marco Verbaten (eigenaar van studio MV Music), zanger Frenske en ‘good old’ Nico Otten, die veertig jaar lang evenementenorganisator was.

Aan deze talentenshow zijn drie hoofdprijzen te winnen: eerste prijs is een demo cd-opname inclusief een videoclip naar wens van de artiest en de producers. Tweede en derde prijs is een demo cd-opname, nummer naar wens van de artiest en de producers. Voor meer informatie en deelname kan men terecht bij Marco Verbaten: tel. 06-27461621.

Juryleden zijn onder anderen Lex Nelissen uit de wijk Holz, voormalig theaterdirecteur van het cultuurhuis te Heerlen en Theater Lexor te Heerlen en Miriam Vleugels, eigenares van het gelijknamige kunstatelier in Kerkrade.

De entree bedraagt twee euro per persoon.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee