Huiskamerproject Residentie Abdissenbosch

Bij goed weer kan jeu de boules worden gespeeld.

Bij goed weer kan jeu de boules worden gespeeld. © Ram van Meel

Bij het huiskamerproject in De Residentie Abdissenbosch wordt iedere derde donderdag van de maand gekiend of bingo gespeeld. Iedereen boven 55 jaar is welkom.

Wil Wagenvoort

De huiskamer is opgericht om ouderen eens in de week met elkaar in contact te laten komen. Iedere week is er op donderdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 uur een bijeenkomst. Er kan gekaart worden of als het weer het toelaat kan jeu de boules gespeeld worden op de baan direct naast De Residentie. Handwerken op kaarten knippen kan ook. Of gewoon wat bijpraten. Ouderen die vertrouwd willen worden met een computer kunnen bij het project terecht op iedere woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur in De Residentie. Eens in de maand kan er gezamenlijk gedineerd worden tegen een gereduceerde prijs. Op donderdag 17 mei is het kienen gratis.

De contributie bedraagt twintig euro per jaar. Aanmelden via Wil van Oosteroom tel. 06-34447477.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee