Muse komt weer naar Nederland voor optreden

Print
Muse komt weer naar Nederland voor optreden

Afbeelding: AFP

Muse treedt op 12 september op in Nederland. De Britse rockband staat dan in de Ziggo Dome in Amsterdam. Zij geven dan een concert in het kader van hun Simulation Theory World Tour.

Dat maakte concertorganisator Mojo vrijdag bekend. Tijdens het optreden zingen zij nummers van de gelijknamige nieuwe plaat.

Sinds de oprichting in 1994 heeft Muse acht studioalbums uitgebracht, die wereldwijd meer dan 22 miljoen exemplaren verkochten.

Het is het tweede concert in korte tijd dat de Britse rockband in Nederland geeft. Muse staat eind juni ook al in het Goffertpark in Nijmegen. Dit concert is al uitverkocht. De kaartverkoop voor de Ziggo Dome begint volgende week vrijdag.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen