Fortuna-doelman Koselev door vingerblessure misschien niet in actie

Print
Fortuna-doelman Koselev door vingerblessure misschien niet in actie

Alexei Koselev. Afbeelding: Pro Shots/Toin Damen

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Het is maar zeer de vraag of doelman Alexei Koselev zondag het Fortuna-doel verdedigt in duel met PEC Zwolle. De keeper stapte vrijdag eerder het veld af na een blessure aan zijn vinger.

Of Koselev zondag kan keepen was gisteren nog niet duidelijk, maar het zag er slecht uit en dus kon Azbe Jug wel eens zijn debuut maken bij de Sittardenaren. De Fortuna-selectie is verder grotendeels fit. Hard getraind werd er de afgelopen dagen niet. „Met drie wedstrijden in de week is het vooral bezig blijven, zeker als je zoals woensdag zo lang met tien man moet spelen”, vertelde Kevin Hofland na de training.

Dagje rust

Hij hoopte verder dat Fortuna kon profiteren van het dagje extra rust dat zijn ploeg heeft ten opzichte van PEC Zwolle. José Rodriguez stond vrijdag ook weer op het veld. Volgens Hofland zijn de plooien na de elleboogstoot van de Spanjaard weer platgestreken. „Dat hebben we afgesloten.”

Vermoedelijke opstelling: Jug, Mac-Intosch, Ninaj, Heerings, Pinto, Smeets, Balic, Diemers, Semedo, Novakovich en Lamprou.

Bekijk de laatste aflevering van ons voetbalprogramma Komt dat Schot:

Komt dat Schot 4 april. Video: De Limburger