WML vervangt waterleidingen in centrum van Montfort

Print
WML vervangt waterleidingen in centrum van Montfort

WML vervangt de komende maanden de waterleidingen in het centrum van Montfort. Afbeelding: Facebook Gemeente Roerdalen

Montfort -

WML is maandag 8 april begonnen met het vervangen van de waterleidingen in het centrum van Montfort. De werkzaamheden duren tot ongeveer half juli.

De waterleidingen worden vervangen in de volgende straten: Markt, Broekweg, Sportlaan, Achter de Hoven, Spanjestraat, Gestraatje, Hoogstraat, De Vaert, Schoolsingel, Kapelaan Hermenkensstraat, Burgemeester Geradtsstraat, Kampweg, Rozenhofje en Vlasbree. Als de werkzaamheden afgerond zijn, sluit WML de woningen aan op de nieuwe waterleidingen. Dat gebeurt op afspraak.

Tijdens de werkzaamheden worden straten en stoepen opengebroken. „We proberen de overlast voor de omwonenden zo veel mogelijk te beperken. Woningen en bedrijven blijven steeds bereikbaar. Voor de Markt en de Zandstraat geldt tien weken lang een omleidingsroute voor doorgaand verkeer. In het weekeinde is er in beide straten een rijbaan open”, aldus een woordvoerder van WML.

Wie vragen heeft over de betreffende werkzaamheden kan contact opnemen met WML via info@wml.nl of telefoonnummer 043-3090909. Het project is ook online te volgen via de website www.wml.werkzaamheden.nl.