Video: Madlipz Parkstad steekt de draak met grote Ziggo-storing

Print

Video: Madlipz Parkstad

Heerlen / Hoensbroek -

Wie kent de mannen van Madlipz Parkstad nou niet? De afgelopen jaren maakten zij diverse Limburgse nagesynchroniseerde filmpjes die ze op Facebook plaatsen. Ditmaal steken ze de draak met de grote storing bij Ziggo-klanten in Limburg.

In Limburg hebben internet, telefonie en Video on Demand er zondag urenlang uit gelegen. Dat kwam door een grote storing bij Ziggo.

Hierop plaatste Madlipz Parkstad een gevoiceoverd filmpje van op Facebook. De mannen van Madlipz Parkstad halen hun inspiratie uit alledaagse dingen. Ze verwerken herkenbare situaties in gevoiceoverde filmpjes en plaatsen ze op social media.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen