Kindervoorstelling en knutselactiviteit rondom De Gruffalo

Print
Kindervoorstelling en knutselactiviteit rondom De Gruffalo

Jeugdtheatergroep Meneer Monster heeft het boek De Gruffalo vertaald in een slapstickvoorstelling die in de Merthal te zien is. Afbeelding: Esther de Boer

Horst / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop: de Gruffalo. Jeugdtheatergroep Meneer Monster heeft het boek De Gruffalo vertaald in een slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder. Op zondag 14 april is De Gruffalo om 13.00 en 15.00 uur te zien in de Merthal in Horst.

Samen met BiblioNu heeft Kukeleku nog een extra activiteit rondom De Gruffalo opgezet. Op woensdag 10 april lezen medewerkers in de bibliotheek in Horst voor uit De Gruffalo. Daarna mogen de kinderen hun eigen Gruffalo knutselen in de bibliotheek, waarmee ze bij de voorstelling kans maken op een mooie prijs. De activiteit in de bibliotheek is gratis toegankelijk en deelname aan deze activiteit staat los van de voorstelling.

Het verhaal

De voorstelling gaat over een kleine muis die door het diepe donkere bos loopt en wordt beslopen door drie dieren die niets liever willen dan hem opeten. Gelukkig weet de muis zijn fantasie te gebruiken en bedenkt hij een list. Maar wat gebeurt er als de muis opeens wordt geconfronteerd met zijn eigen verzinsels? Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote griezel? Meneer Monster was vorig theaterseizoen al bij Kukeleku te zien met ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’. Nu staan ze op de planken met De Gruffalo.

Laatste kaarten

De voorstelling van 15.00 uur is reeds uitverkocht, voor de voorstelling van 13.00 uur zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Kijk voor de laatste kaartjes op www.kukeleku.com of bij de voorverkoopadressen Primera Sevenum en Jumbo Phicoop Sevenum.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje