Eerste lustrum festival Down By The River in Grenswerk

Print
Eerste lustrum festival Down By The River in Grenswerk

Stompin’ Grounds uit Roermond. Afbeelding: Stompin’ Grounds

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Tien namen staan er op het affiche van roots- en americana festival Down By The River in poppodium Grenswerk. De vijfde editie is op zondag 14 april. Ook zijn er optredens in de Joriskerk en bij Café de Locomotief.

De line-up is grotendeels van Amerikaanse origine. Uit de Verenigde Staten komen Nicole Atkins, Cordova’s, The Brother Brothers, Matthew Logan Vasquez, John Paul Keith, Mercy John en Caleb Elliott. Theo Lawrence, woonachtig in Parijs, en de Utrechtse Judy Blank maken het affiche compleet. Voor het regionale geluid zorgt de Roermondse formatie Stompin’ Grounds

Het festival is vernoemd naar een nummer van Neil Young. De naam verwijst ook naar de locatie van Grenswerk, pal aan de Maas. Down By The River richt zich op frisse en vernieuwende americana en rootsmuziek. Tickets zijn te koop via de website van Poppodium Grenswerk, in het Grenswerk Café en bij Sounds Venlo.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen