Paasactiviteiten bij Museum De Locht

Print
Paasactiviteiten bij Museum De Locht
Melderslo -

Museum De Locht in Melderslo presenteert tijdens de Paasdagen (21 en 22 april) verschillende activiteiten en demonstraties voor kinderen én volwassenen.

Om het wonder van nieuw leven te demonstreren, staat speciaal voor kinderen op beide dagen een broedmachine opgesteld waarin kuikentjes uit het ei komen. Voorts staat voor de jongste bezoekers een ei-speurtocht en een demonstratie van de veilingklok op het programma. Speciale aandacht gaat uit naar de expositie ‘De kracht van 16 kernen’, over de Horster kerkdorpen in het kader van de viering 800 jaar Horst aan de Maas.

Het museum aan de Broekhuizerdijk in Melderslo is alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De bijzondere activiteiten beginnen om 11.00 uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen