Video: Tieners scoren gratis hamburgers met slim trucje

Print

Video: De Limburger

Twee jongens in Australië hebben een truc gevonden om bij McDonald’s gratis hamburgers te scoren. In een video, die ze publiceerden onder de naam Hamburglar Bourne, laten ze zien hoe ze dat doen.

De jongens plaatsten via een bestelzuil een ongebruikelijke bestelling: tien hamburgers zonder vlees én eentje met. Op de hamburgers zonder vlees krijgen ze korting. Die korting is echter hoger dan het oorspronkelijke aankoopbedrag van de burger. Daardoor hoeven ze uiteindelijk niets te betalen voor die ene hamburger met vlees. Onduidelijk is of ze de broodjes die alleen belegd zijn met saus en augurk daadwerkelijk opeten.

De video is in de hele wereld gretig bekeken: in twee dagen tijd 1,6 miljoen keer. De reacties zijn wisselend: sommige mensen willen het zelf gaan proberen. Anderen willen op deze manier de honger in de wereld oplossen. Uiteraard zijn er ook negatieve reacties in de sfeer van ‘leuk hoor, maar dan moet je wel McDonald’s eten’.

McDonald’s Nederland laat weten dat de truc in ons land niet lukt. ,,We hebben andere bestelzuilen”, aldus woordvoerder Eunice Koekkoek.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen