Man raakt gewond bij gewapende woningoverval in Maastricht

Print
Man raakt gewond bij gewapende woningoverval in Maastricht

Afbeelding: Track’88

Maastricht / Itteren -

Een man is woensdagavond gewond geraakt bij een gewapende woningoverval in Maastricht.

De overval vond omstreeks half elf plaats in een woning aan de Kasteel Neubourgweg. Een ambulance kwam ter plekke om eerste hulp aan het slachtoffer te verlenen.

Drie gewapende mannen bedreigden de bewoner met een vuurwapen. Daarbij werd hij mishandeld. De overvallers verlieten hierna de woning en sloegen op de vlucht. Onbekend is of de mannen iets uit de woning hebben meegenomen.

Burgernet

Kort na de overval is via Burgernet een getuigenoproep gedaan. De verdachten hebben een getint uiterlijk en zijn vermoedelijk rond de 20 jaar oud. Ze droegen donkere kleding. Een van de mannen zou een forser postuur hebben.

Mensen die de mannen mochten zien, worden verzocht zelf geen actie te ondernemen, maar contact met de politie op te nemen.

De politie is een onderzoek gestart.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen