Techno-dj Jeff Mills in Maastricht bij verjaardag Claydrum

Print

Claydrum in Complex Maastricht. Afbeelding: Mark Richter

Maastricht / Itteren -

De Amerikaanse techno-dj Jeff Mills komt weer naar Maastricht. Hij luistert op 21 september het tienjarig bestaan op van techno-organisatie Claydrum in Complex.

Jeff Mills was ook degene die club Complex in 2016 opende. Claydrum is trots het al tien jaar uit te houden: „Limburg was altijd het ondergeschoven kindje in Nederland waar het aankomt op deze subcultuur, maar de afgelopen tien jaar hebben we keihard gewerkt en het resultaat mag er zijn. Er zijn tegenwoordig bijna wekelijks techno gerelateerde evenementen. Daar mag je als liefhebber echt trots op zijn.”

Claydrum is apetrots op de komst van Mills. „Deze koning van de 909-drumcomputer gaat de tiende verjaardag inluien en tevens het nieuwe Claydrum-decennium.” Verder zijn deze avond Klangkuenstler, 999999999 en The Leap te gast in Maastricht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen