Seuntjens bedankt fans VVV

Print
Seuntjens bedankt fans VVV

Ralf Seuntjens in actie voor VVV. Afbeelding: VI Images

VENLO -

Ralf Seuntjens heeft op de website van VVV voor het eerst gereageerd op het nieuws dat zijn contract in venlo niet wordt verlengd. De 29-jarige Bredanaar zwaait aan het eind van het seizoen af met pijn in het hart.

Seuntjens kwam er met VVV niet uit ondanks diverse pogingen om tot een nieuwe verbintenis te komen. Hij speelt sinds 2015 in De Koel en scoorde tot nu toe 50 doelpunten. VVV meldt dat er ‘op gepaste wijze afscheid zal worden genomen van Seuntjens’.

Op de website van de club richt hij zich rechtstreeks tot zijn fans: ,,Beste fans van VVV. De kogel is door de kerk. Na vier prachtige jaren heb ik besloten om geen nieuw contract te tekenen bij deze mooie club. Ik heb de leeftijd waarop ik nog één keer een nieuwe stap in mijn carrière kan maken. Met pijn in het hart heb ik besloten hiervoor te kiezen. Ik heb bij VVV-Venlo vier geweldige jaren gehad. In mijn eerste jaar werd ik meteen clubtopscorer en in de jaren daarna kreeg ik een andere rol waarin ik me met plezier schikte. Als middenvelder scoor je minder, maar is het belang dat je voor het team hebt minstens zo groot. Met een vriendenploeg hebben we geweldige resultaten neergezet, maar niets kan altijd blijven duren. Daarom heb ik besloten ondanks het goede gevoel een andere keus te maken. Ik wil alle supporters, medespelers, staf en personeel van VVV bedanken. Ik heb vier geweldige jaren gehad bij deze prachtige club. Ondanks mijn blijdschap met mijn nieuwe stap in mijn carrière, ga ik VVV met pijn in het hart verlaten. Bedankt voor alles!’’

Bekijk hier de nieuwe aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

KOMT DAT SCHOT #34. Video: De Limburger