Video: Vooral kinderen aangehouden na vlucht uit vrachtauto

Print

Maastricht 30 vluchtelingen springen uit vrachtwagen. Video: Track’88

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp / Valkenburg / Berg / Walem -

Er blijken vooral kinderen te zijn aangehouden nadat donderdag op de A2 ter hoogte van Gronsveld zo’n dertig personen uit een vrachtwagen sprongen.

Dat bevestigt een woordvoerder van de politie Limburg. Negen van de gearresteerde personen zijn volgens hem minderjarige migranten.

Volgens een politiewoordvoerder waren de aangehouden personen op weg naar het Verenigd Koninkrijk. Over hun afkomst is nog niets bekend. Ook de 22-jarige Roemeense chauffeur is gearresteerd.

Lees ook:Groep van dertig man springt uit vrachtwagen A2: elf personen aangehouden

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen