Video: ‘Pap! Ronaldo zat me aan het oor’

Als 10-jarige knaap het veld oplopen in de Johan Cruijff-Arena om vervolgens viraal te gaan na een aai over de bol van Christiano Ronaldo. Het overkwam Tyago Starren uit Maastricht woensdagavond.

Jack Martens

Een dag na de kwartfinale tussen Ajax en Juventus staat de telefoon in huize Starren roodgloeiend. Telefoontjes, smsjes. ‘Het is een groot gekkenhuis’, begint vader Christophe. ‘Wat zo’n filmpje wel niet kan doen!’

Zoon Tyago mocht woensdagavond mee het veld op in de Johan Cruijff Arena na het winnen van een prijsvraag. Hij liep hand en hand met Leonardo Bonucci en tijdens de Champions League-tune stond hij schuin voor wereldster Christiano Ronaldo. Tyago kon het niet laten om maar eens een blik richting de topscorer aller tijden in Europa te werpen. Tot zijn grote verbazing keek Ronaldo terug en daar bleef het niet bij. Tyago: ‘Hij kriebelde me aan het oor. Ik dacht dat ik droomde. Tegelijkertijd vroeg ik me wel af waarom hij het deed.’

Lees ook: Limburgs jongetje (10) ontmoet zijn grote idool Ronaldo

Na zijn optreden op het veld stoof Tyago terug naar de tribune waar vader Christophe zat. ‘Pap! Ronaldo zat me aan het oor’, klonk het, op dat moment niet wetende dat Tyago later die avond viraal zou gaan.

Via Twitter postte iemand een filmpje van Ronaldo’s aai over de bol. De hartverwarmende beelden gingen de wereld over. Zo is de bewuste video op moment van schrijven al meer dan twee miljoen keer bekeken. Aantallen die Tyago graag op zijn eigen Youtube-account zou willen hebben. ‘Ik heb nu 125 abonnees. Dus dat duurt nog wel even’, besluit de beginnende vlogger.

Bekijk hier de nieuwe aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal