Chaos op A73: automobilisten rijden koeien aan

Print
Chaos op A73: automobilisten rijden koeien aan

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn -

Op de A73 tussen Horst en Venray hebben donderdagavond meerdere aanrijdingen met koeien plaatsgevonden.

Door de confrontaties raakten auto’s beschadigd, moest één persoon met onbekend letsel worden overgebracht naar het ziekenhuis en moest een koe - die verwondingen opliep aan neus en poot - uit haar lijden worden verlost.

Op de snelweg zijn donderdagavond in totaal drie koeien waargenomen. Rijkswaterstaat besloot omstreeks half elf om de A73 tussen Venray en Horst in beide richtingen af te sluiten. Ook de afslag Horst-Noord ging dicht voor het verkeer.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen