Paaswandeltocht Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray op eerste paasdag

Print
Paaswandeltocht Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray op eerste paasdag
Horst / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn -

Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray houdt op eerste paasdag 21 april de jaarlijkse paaswandeltocht. De route is uitgezet rondom clublokaal Trefhove en in de Kasteelse Bossen in Horst.

Deelname aan de wandeling staat open voor alle leeftijden en is gratis. Langs de route heeft de organisatie voor zowel volwassenen als voor kinderen weer diverse leuke opdrachten in petto. Aan het succesvol uitvoeren hiervan is een aantal leuke prijzen verbonden.

Inschrijven en starten kan tussen 13.30 en 14.30 uur in clublokaal Trefhove aan de Wittebrugweg 7 in Horst. Parkeren kan op de parkeerplaatsen van SV Wittenhorst aan de Wittebrugweg. De finish is in het clublokaal. Hier vindt tussen 17.00 en 18.00 uur ook de prijsuitreiking plaats. Alle kinderen ontvangen dan een leuke attentie. Ook voor de aanwezige volwassen deelnemers die de meeste opdrachten correct hebben uitgevoerd, zijn fraaie prijzen beschikbaar.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje