Thema Ondernemersprijs Peel en Maas 2019 bekend

Print
Thema Ondernemersprijs Peel en Maas 2019 bekend

De ondernemersprijs werd afgelopen jaar gewonnen door BPG Wijnen uit Maasbree. Op de voorgrond van links naar rechts: Wiet, Rob en Carin Wijnen met op de achtergrond het personeel. Afbeelding: Dick Holthuis

Panningen -

Het thema voor de Ondernemersprijs Peel en Maas 2019 is ‘Startups en starters’. De uitreiking vindt plaats op woensdag 30 oktober in de theaterzaal van DOK6 in Panningen. Dit jaar wordt de prijs voor de tiende maal uitgereikt.

Met het thema ‘Startups en starters’ biedt de organisatie, Kiwanis Club Peel en Maas, jonge bedrijven een podium om zich aan het publiek en collega-ondernemers te presenteren. Bedrijven die niet ouder zijn dan drie jaar, innovatief zijn en meerdere aandeelhouders heeft, komt in aanmerking voor de Ondernemersprijs 2019. ZZP-ers behoren in dit geval dus niet tot de beoogde categorie. De onderneming, het product of concept moet schaalbaar zijn. Verder moeten genomineerde bedrijven beschikken over een ondernemingsplan, een marketingplan en een duidelijke visie en aanpak inzake duurzaamheid, klimaat en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Jonge ondernemingen die zich herkennen in dit profiel kunnen in aanmerking komen voor nominatie. Kijk voor alle informatie op www.ondernemersprijspeelenmaas.nl en volg de organisatie op Facebook via ‘Ondernemersprijs Peel en Maas’.

Met de prijs biedt Kiwanis Club Peel en Maas ondernemers een podium om zich te presenteren en brengen ze ondernemerschap in de breedste zin van het woord onder de aandacht. De Ondernemersprijs is mede dankzij de steun van ondernemers, ondernemersorganisaties, gemeente, juryleden en sponsors een jaarlijks terugkerend evenement.