Orkest SjanTé Ysselsteyn toert voor Wensambulance

Print
Orkest SjanTé Ysselsteyn toert voor Wensambulance

Orkest Sjanté. Afbeelding: Eigen foto

Ysselsteyn -

Orkest SjanTé toert op zaterdag 18 mei de hele dag door de regio om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Wensambulance Limburg. SjanTé bestaat uit zestien enthousiaste muzikanten uit Ysselsteyn en omgeving.

De band speelt op 18 mei van 10.00 uur tot 12.00 uur op de markt voor het stadhuis in Venlo. Daarna reizen ze naar Roermond waar ze van 15.00 uur tot 17.00 uur spelen in de kiosk op het Munsterplein. Het publiek kan tegen betaling een verzoeknummer aanvragen. De tour wordt afgesloten met een slotoptreden vanaf 20.00 uur in de Smelehof in Ysselsteyn, de thuisbasis van de band. Tijdens de avond, getiteld ‘SjanTé & friends’, zingen diverse regionale en lokale artiesten samen met SjanTé enkele nummers. De band Lazy Chair zal de spits afbijten. De artiesten die vervolgens met SjanTé optreden zijn: Geert Pelzer, Gert Janssen, Suzan Spreeuwenberg, Ria Linders-Deters, Stef en Tamara Koonings, Coen Classens en oud SjanTé duo Robert en Mirjam.

Tussen de optredens door vindt tijdens de avond een veiling plaats van producten en diensten die door diverse sponsoren beschikbaar gesteld zijn.

Info: orkestsjante@gmail.com tel: 06-23305370 of www.orkestsjante.nl