Alle Johans krijgen op verjaardag Cruijff gratis tour door Arena

Print
Alle Johans krijgen op verjaardag Cruijff gratis tour door Arena

Afbeelding: ANP

Heet je Johan of Johannes? Dan kun je op 25 april, de verjaardag van Johan Cruijff, een gratis rondleiding door de Johan Cruijff Arena krijgen.

De Arena viert op die manier niet alleen de verjaardag van Johan Cruijff, maar ook dat het stadion precies een jaar de naam van de legendarische voetballer draagt.

Daarom mogen alle Johans of Johannessen volgende week donderdag samen met een gast gratis naar binnen tussen 15.00 en 17.00 uur. Wel moet je je van te voren aanmelden en met een identiteitsbewijs aan kunnen tonen dat dit echt je voornaam is. Vooraf aanmelden kan tot en met vrijdag via johan@johancruijffarena.nl.

Op 25 april 2018, Johan’s 71ste geboortedag, werd twee jaar na zijn overlijden het nieuwe logo van het stadion onthuld. Pas aan het begin van dit voetbalseizoen is de Arena officieel van naam veranderd.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen