Maikel van Mierlo winnaar grote prijs Maasbree

Print
Maikel van Mierlo winnaar grote prijs Maasbree

Maikel van Mierlo op weg naar de winst in de grote prijs van Maasbree. Afbeelding: PSV De Cowboys

Maasbree / Koningslust -

In Maasbree werd afgelopen weekend volop gereden voor de prijzen bij het dressuur, bixie en springen. De afsluitende rubriek op zondag, de grote prijs van Maasbree, werd een prooi voor Maikel van Mierlo uit Koningslust in een deelnemersveld van dertig combinaties. Van de zes barragecombinaties wist Van Mierlo de snelste tijd neer te zetten.

Ook de eigen leden van organiserende vereniging De Cowboys vielen in de prijzen: 5de prijs voor Sem Huizenaar met Iliarose HV, 7de prijs voor Sem Huizenaar met Zanja van de Beekerheide in de klasse L, 5de prijs voor Nikki Geraedts-Hendriks met Charusa SZ in de klasse B springen en een 6de prijs voor Karin van Beek met Funny May van de Beekerheide in de klasse Z1 dressuur.

Van de Maasruiters uit Kessel reed Loys Bergs haar Goldy naar een 2de prijs in de klasse CB dressuur. Voor Tess Gubbels met Skippy vd Veldenhoeve was er een 1ste prijs in de klasse CB springen. Lotte Hermans veroverde met Atilla een 3de prijs in de klasse DZ springen.

Ook leden van PSV Caprilli waren present in Maasbree. Gaby Versleijen reed Iggy naar een 6de plaats in de klasse DE-B dressuur. Het debuut van John Steeghs en Gesture in de klasse Z1 dressuur werd beloond met een 2de prijs.

Van PSV De Cavaliers uit Helden won Nikki Hanssen met Mutsaards Pascha in de klasse DE-B, gevolgd door Ilse Steijvers met Bo met een 2de prijs. In de klasse C-Z1 behaalde Ellen Snijkers een 2de prijs met Quebec en in de klasse D-M1 ging de overwinning naar Hanna Neefs met Don Diamond. In de klasse L1 behaalde Natasja Rongen een 4de prijs met Verano. Op zondag behaalde Anouk Neefs een 2de prijs in de klasse M1/M2 met Guess. Op zaterdag bij het springen in de klasse DE-B behaalde Famke Engels een 3de prijs met Blueberry Ice en Romee Neefs een 4de prijs met Happy Boy. In de klasse D-L behaalde Nikki Hanssen een 2de prijs met Mutsaards Pascha. Op zondag wist Linda Peeters de overwinning te behalen in de klasse B met Gentleman. Nikki Hanssen nam op zondag ook deel aan een eventingwedstrijd te Etten-Leur en wist hier met Millstreets Stuufde de overwinning binnen te slepen in de klasse C-B en met Mutsaards Pascha behaalde ze een 2de prijs in het D-B.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen