Toverland zoekt scare actors voor Halloween Nights

Print
Toverland zoekt scare actors voor Halloween Nights

Toverland zet dit jaar een kwart meer scare actors in om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen tijdens de Halloween Nights in oktober. Afbeelding: Attractiepark Toverland

Kronenberg -

Voor de zeven Halloween Nights in Toverland is het attractiepark op zoek naar meer dan honderd acteurs die in de huid van een angstaanjagend karakter willen kruipen. Aanmelden voor de audities kan vanaf nu via toverland.com/scareactor.

Scare actors in spé dienen minimaal 18 jaar oud te zijn en beschikbaar tijdens een van de auditie-avonden op 20, 21 of 22 augustus, de generale repetitie op 11 oktober en alle zeven Halloween Nights op 12, 16, 17, 18, 19, 25 en 26 oktober. Tijdens de herfstvakantie van 12 tot en met 27 oktober vinden voor de jongere bezoekers tot 12 jaar tevens de vriendelijke Halloween Days plaats. Ook hiervoor worden scare actors gezocht. Gedurende de Halloween Nights wordt het park verdeeld in verschillende scare zones, waarin licht, geluid, speciale effecten en decor op elkaar zijn afgestemd. Ook worden er diverse extra spookhuizen ingericht. De scare actors maken het plaatje compleet en zorgen voor de griezelervaring. Toverland zet dit jaar een kwart meer scare actors in om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen.