Comeback FeestDJRuud op Solar

Print
Comeback FeestDJRuud op Solar

FeestDJRuud.

Roermond / Merum / Swalmen / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Fedde Le Grand, Kraantje Pappie, Moksi en Ben Klock treden op tijdens de vijftiende editie van Solar Weekend. Ook Charlie Lownoise & Mental Theo, Broederliefde, Latifah en Bizzey komen naar het festival in Roermond. FeestDJRuud geeft er een van zijn comebackshows.

Dj Ruud Geurts uit Belfeld stopte tweeënhalf jaar geleden met zijn act FeestDJRuud. „Maar een aantal maanden na mijn afscheid kwamen de eerste verzoeken binnen en deze bleven zich maar opstapelen”, schrijft hij op Facebook. „Niet alleen om weer op te treden, maar ik zie ook elk weekend en elke feestdag de streamingcijfers pieken. Een enorme eer.” Hij treedt dit jaar drie keer op, naast Solar Weekend ook op 6 juli bij Wish Outdoor in Beek en Donk en op 21 december in Paradiso Amsterdam.

Lees ook: Festivalgangers zijn op zoek naar de ‘totaalbeleving’

Verder staan op het programma van Solar onder meer Ben Klock en Ben Sims, zo maakte het festival dinsdag bekend. Eerder werd de komst van De Jeugd van Tegenwoordig, Len Faki en zanger Rinus al gemeld. Het festival aan de Maasplassen in Roermond vindt plaats van 1 tot en met 4 augustus.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen