Scheidingscafé over het Ouderschapsplan

Print
Scheidingscafé over het Ouderschapsplan

Het scheidingscafé buigt zich deze keer over het Ouderschapsplan. Afbeelding: Luc Lodder

Maastricht / Itteren -

Het Ouderschapsplan staat centraal in het scheidingscafé dat gehouden wordt op 7 mei in Centre Céramique. Aanvang 19.00 uur.

Stefan Willems legt uit waar het vaak mis gaat, en hoe het wellicht beter kan als het gaat om de rechten van het kind. Daarnaast zal een aantal praktische zaken bij het invullen van een ouderschapsplan nader belicht worden. Elke eerste dinsdag van de maand is er in Centre Céramique, de stadsbibliotheek van Maastricht, een bijeenkomst van het scheidingscafé. Elke keer met een ander thema, dat door een deskundige begeleid wordt. Het scheidingscafé Zuid-Limburg wordt georganiseerd door Stefan Willems van Praktijk voor Scheidingsbegeleiding, Ingeborg Dijkstra van Stepping Stones Coaching en Yolanda de Boer van NieuweStartCounselling in samenwerking met Centre Céramique. Deelname is gratis. Meer informatie via www.scheidingscafezuidlimburg.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen