Scheidingscafé over het Ouderschapsplan

Het scheidingscafé buigt zich deze keer over het Ouderschapsplan.

Het scheidingscafé buigt zich deze keer over het Ouderschapsplan. © Luc Lodder

Het Ouderschapsplan staat centraal in het scheidingscafé dat gehouden wordt op 7 mei in Centre Céramique. Aanvang 19.00 uur.

Redactie

Stefan Willems legt uit waar het vaak mis gaat, en hoe het wellicht beter kan als het gaat om de rechten van het kind. Daarnaast zal een aantal praktische zaken bij het invullen van een ouderschapsplan nader belicht worden. Elke eerste dinsdag van de maand is er in Centre Céramique, de stadsbibliotheek van Maastricht, een bijeenkomst van het scheidingscafé. Elke keer met een ander thema, dat door een deskundige begeleid wordt. Het scheidingscafé Zuid-Limburg wordt georganiseerd door Stefan Willems van Praktijk voor Scheidingsbegeleiding, Ingeborg Dijkstra van Stepping Stones Coaching en Yolanda de Boer van NieuweStartCounselling in samenwerking met Centre Céramique. Deelname is gratis. Meer informatie via www.scheidingscafezuidlimburg.nl

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee