Scheidingscafé over het Ouderschapsplan

Print
Scheidingscafé over het Ouderschapsplan

Het scheidingscafé buigt zich deze keer over het Ouderschapsplan. Afbeelding: Luc Lodder

Maastricht / Itteren -

Het Ouderschapsplan staat centraal in het scheidingscafé dat gehouden wordt op 7 mei in Centre Céramique. Aanvang 19.00 uur.

Stefan Willems legt uit waar het vaak mis gaat, en hoe het wellicht beter kan als het gaat om de rechten van het kind. Daarnaast zal een aantal praktische zaken bij het invullen van een ouderschapsplan nader belicht worden. Elke eerste dinsdag van de maand is er in Centre Céramique, de stadsbibliotheek van Maastricht, een bijeenkomst van het scheidingscafé. Elke keer met een ander thema, dat door een deskundige begeleid wordt. Het scheidingscafé Zuid-Limburg wordt georganiseerd door Stefan Willems van Praktijk voor Scheidingsbegeleiding, Ingeborg Dijkstra van Stepping Stones Coaching en Yolanda de Boer van NieuweStartCounselling in samenwerking met Centre Céramique. Deelname is gratis. Meer informatie via www.scheidingscafezuidlimburg.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen