Galabal voor examenkandidaten Mavo Roermond

De stoet met bijzondere auto’s trekt jaarlijks veel bekijks. © Mavo Roermond

Het galabal van Mavo Roermond wordt woensdag 17 april gehouden in Café &Zo aan het Stationsplein. De examenkandidaten arriveren tussen 19.00 en 20.00 uur in fraaie voertuigen op de feestlocatie. De stoet trekt jaarlijks veel bekijks.

Rob van Deurzen

Het galabal is van 20.00 tot 00.00 uur alleen toegankelijk voor leerlingen en hun introducés, oud-leerlingen en docenten van Mavo Roermond. Vanaf middernacht zijn ook andere bezoekers welkom. “Elke leerling mag één introducé meenemen. Uiteraard wordt er aan iedereen jonger dan 18 jaar tijdens deze avond geen alcohol geschonken”, aldus een woordvoerster van Mavo Roermond.

De auto’s die deelnemen aan de stoet stellen zich om 18.30 uur op bij sportpark De Wijher in Maasniel. Rond 19.00 uur vertrekken zij vanaf de Minderbroedersingel en wordt de volgende route gereden: Pegrinus Vogelstraat - Bakkerstraat - Kloosterwandplein - Kloosterwandstraat - Hamstraat - Kruisherenstraat. Op de Hamstraat stappen de leerlingen uit en lopen ze naar de feestlocatie aan het Stationsplein.