Extra gevulde prijzenpot in kader van vijftigste Zonnebloemloterij Terra Mosa

Print
Extra gevulde prijzenpot in kader van vijftigste Zonnebloemloterij Terra Mosa
Stevensweert / Ohé en Laak / Maasbracht -

Zonnebloemafdeling Terra Mosa heeft donderdag 11 april voor de 50ste keer het startsein gegeven voor de Zonnebloemloterij in Stevensweert, Ohé en Laak en Maasbracht.

Zonnebloem-ambassadeur Frans Duijts ontving uit handen van directeur Marc Damen het allereerste Zonnebloemlot. Vanwege het jubileum is het prijzenpakket dit jaar extra spannend. Op maandag 7 oktober vindt de trekking plaats.

Vrijwilligers van Terra Mosa komen deze en volgende maand in Stevensweert, Ohé en Laak en Maasbracht met de loten langs de deur. Deze zijn ook verkrijgbaar via de digitale verkooppagina.

Het prijzenpakket bestaat uit meer dan vijfduizend prijzen. De hoofdprijs bestaat uit een cheque van 15.000 euro. Naast een iPad, een saunaverwendag bij de Thermen, een vakantie op Ameland en enkele leuke dagjes naar Ouwehands Dierenpark en Madurodam zijn er bovendien vijf extra jubileumprijzen te winnen - waaronder een auto en een weekendje weg in huisje van Landal Greenparks.

Met de opbrengst organiseert de Zonnebloem dagjes uit en activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking in en rond Stevensweert, Ohé en Laak en Maasbracht. Daarnaast gaan vrijwilligers op huisbezoek. De trekking is op maandag 7 oktober.