Lezing majoor buiten dienst Rob Sentse in Generaal Spoorpaviljoen

Print
Lezing majoor buiten dienst Rob Sentse in Generaal Spoorpaviljoen

Majoor buiten dienst Rob Sentse. Afbeelding: Bond van Wapenbroeders

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Majoor buiten dienst Rob Sentse verzorgt op vrijdag 26 april een lezing in het kader van Een Veteraan Vertelt. De bijeenkomst vindt plaats in het Generaal Spoorpaviljoen, in het Nationaal Herdenkingspark nabij kasteel Hattem in Roermond.

Majoor b.d. Rob Sentse deelt zijn ervaringen over de uitzending naar Afghanistan met name naar Kandahar en Uruzgan. Zijn werk was onder meer gericht op gedragsbeïnvloeding van de lokale bevolking.

De lezing begint om 19.00 uur. Het paviljoen is open vanaf 18.30 uur. Iedere geïnteresseerde is welkom. Er kan in de omgeving beperkt worden geparkeerd, maar er is ruim voldoende parkeergelegenheid bij het nabijgelegen kasteeltje Hattem, slechts enkele minuten lopen naar het paviljoen. Met nadruk wordt u verzocht niet op een van de monumenten te parkeren. Bij binnenkomst staat de koffie en thee klaar. Gezien de beperkte plaatsruimte in het paviljoen wordt u verzocht de deelname te melden via bvw.afd.roermond@gmail.com of telefonisch 06 52062326 met vermelding van het aantal personen. Tijdens de lezingen worden geregeld beeldopnames gemaakt voor de website. Deelnemers aan dit evenement gaan automatisch akkoord met het gebruiken van dit beeldmateriaal.

De organisatie is in handen van de Bond van Wapenbroeders afdeling Roermond en Venlo. Zie voor meer informatie de website van de Wapenbroeders.