Relatieworkshop Houd Me Vast

Print
Relatieworkshop Houd Me Vast
Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Synthese Horst aan de Maas houdt vrijdag 24 en zaterdag 25 mei onder de noemen ‘Houd me vast‘ een tweedaagse workshop om de partnerrelatie te verbeteren.

De beoogde uitkomst van deelname aan de workshop is ruzies te verminderen en meer begrip voor elkaar te kweken. Liefdespartners leren tijdens de bijeenkomsten anders te kijken naar patronen in de relatie, negatieve patronen te stoppen en onderliggende emoties en behoeften te herkennen.

De workshop ‘Houd me Vast’ wordt groepsgewijs aangeboden maar is geen groepstraining. Deelnemers gaan aan de hand van opdrachten en oefeningen als stel werken aan hernieuwde verdieping en verbinding. Met de andere deelnemende stellen - minimaal vier en maximaal zes - worden vervolgens gedachten en ervaringen uitgewisseld.

De workshops zijn bedoeld voor paren die in hun relatie willen investeren. De bijeenkomsten vinden op beide dagen plaats van 9.30 tot 16.00 uur bij Synthese Horst aan de Maas aan de Bemmelstraat 2 in Horst. De deelnamekosten bedragen 75 euro per stel. Aanmelden is mogelijk tot vrijdag 17 mei. Aanmelden kan via de website van Synthese www.synthese.nl. Meer info via Hetty Vestjens, 06 17433092 of h.vestjens@synthese.nl