SHOWBIZZ-RUBRIEK

Limburgse dj slurpt oesters aan de Côte d’Azur, en eindelijk vakantie voor het gezin van Brigitte

Print
Limburgse dj slurpt oesters aan de Côte d’Azur, en eindelijk vakantie voor het gezin van Brigitte

Brigitte Heitzer in Evita. Afbeelding: AD/Roy Beusker

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten op social media van bekende Limburgers. Voilà: showbizznieuws van eigen bodem, speciaal voor jou.

Bij de radioshow Mark + Rámon, elke middag op 3FM, is Mark van der Molen meer de man van de frikandellen, terwijl Rámon Verkoeijen oesters prefereert. Dat blijkt ook wel uit de vakantiebestemming van de Venraynaar. Hij verblijft in Cassis, aan de Côte d’Azur, waar hij zich te goed doet aan de meest exquise schaaldieren. Die hij niet wegspoelt met een glaasje cassis, zoveel is wel duidelijk.

Frikandellen of oesters, het is niet duidelijk wat er op het verjaardagsmenu staat van Kosso. De rapper uit Geleen viert zijn feestje vrijdag in elk geval wel op een passende locatie: de shishabar Balkania in zijn woonplaats.

Danser Timor Steffens heeft ondertussen een goed advies voor zijn volgers. Te veel nadenken kan stress opleveren, dus soms is het beter om gewoon op je gevoel af te gaan, meldt onze amateurpsycholoog uit Roermond. Maar neem het ook niet te zwaar: Timor wil alleen maar wat positieve energie afgeven.

Ook Kelly Weekers heeft een paar wijsheden voor haar volgers in pacht. Zoals: „Alleen degenen die de ballen hebben om te durven falen, kunnen grootse doelen bereiken.” Joh. Nog zo’n psycholoog van de koude grond. Oh nee, wacht. Weertse Kelly is écht psychologe. Dan hebben we niks gezegd.

Dit bericht bekijken op Instagram

Always remember that doubt kills more dreams than failure ever will! ?? Laat je nooit weerhouden dingen te doen omdat ze ‘oncomfortabel’ voelen of omdat je het ‘wel spannend’ vindt. Dat is logisch, dat is alles wat je niet gewend bent en voor het eerst doet. Dat hebben we allemaal! Het gaat vanzelf wennen en comfortabel voelen. En zo niet, ben je weer een ervaring rijker, weet je dat dat niets voor je is. En hoef je over tig jaar in ieder geval niet met spijt terug te kijken op de dingen die je niet hebt gedaan, omdat het je toen spannend leek of omdat je je liet weerhouden door wat anderen ervan zouden vinden. Alleen degenen die de ballen hebben om groots te durven falen kunnen ook grootse doelen bereiken! #mondaymotivation #HappyLife365 #yesyoucan

Een bericht gedeeld door KELLY WEEKERS (@kelly_weekers) op

‘Jordi, Minne en Joakim: we gaan op vakantie! Mama is weer thuis’. Een huishoudelijke mededeling van Brigitte Heitzer voor haar man en kinderen. De Noorbeekse musicalster speelt nog één keer Evita en dan zit het er op, na zo’n 400 voorstellingen. Waar de gezinsvakantie heen gaat blijft onduidelijk. Argentinië is misschien wat ver voor een voorjaarstripje.

Ook een andere Limburgse musicalgrootheid, Jon van Eerd, is aan het aftellen. De laatste week is aangebroken van Charley de Musical. Op 21 april is de slotvoorstelling in Jons eigen stad Maastricht.

Floor Jansen, de Limburgse zangeres van de Finse metalband Nightwish, is ondertussen neergestreken op Ibiza. Daar zijn de opnames begonnen voor de nieuwe tv-reeks van Beste Zangers. Floor hoopt een groter publiek voor metal te vinden.

YouTuber Dylan Haegens retweet met genoegen de melding dat zijn speelfilm die vorig jaar uitkwam, binnenkort ook op Netflix is te zien.

André Rieu, tot slot, houdt het deze week simpel. Goed, hij bood nog wel even een partij oude steigers aan voor het herstel van de Notre-Dame. Maar voor de rest geniet hij toch vooral van het voorjaar.