Rudi Schenk van Lions en Kelly Hoffmans van V&L genomineerd voor beste keepers

Print
Rudi Schenk van Lions en Kelly Hoffmans van V&L genomineerd voor beste keepers

Rudi Schenk (links) en Kelly Hoffmans Afbeelding: Peter Schols/Rob Oostwegel

Rudi Schenk van OCI-Lions en Kelly Hoffmans van Geonius/V&L zijn genomineerd voor beste keeper van het afgelopen seizoen. De Belg Quinten Colman van Bevo maakt kans op de titel beste speler.

Concurrenten van Schenk zijn Marco Verbeij van Aalsmeer en Gerrie Eijlers van Volendam. Hoffmans moet het opnemen tegen Esther de Vos van Quintus en Amber Zomerdijk van VZV. Vorig jaar was Hoffmans ook al genomineerd. Toen ging de prijs naar Yara ten Holte van Dalfsen.

Beste speler

Linkeropbouwer Quinten Colman van Hepertz Bevo Hc is samen met Tim Bottinga (Aalsmeer), Tommie Falke (Hurry Up) en Pepijn Michielsen (Hellas) genomineerd. Bij de vrouwen gaat de strijd voor de beste speelster tussen Nikita van der Vliet (VOC), Cynthia Devilee-Grift (Quintus) en oud V&L-speelster Nele Antonissen van Dalfsen.

Bekerfinales

De prijzen worden gekozen door de coaches van de Nederlandse BENE-League en eredivisieclubs. De talenten worden gekozen door bondscoaches Erlingur Richardsson en Emmanuel Mayonnade. De prijzen worden uitgereikt bij de bekerfinales op zondag 28 april in Almere. Bij de mannen speelt Lions de bekerfinale tegen Volendam. Bij de vrouwen gaat de strijd tussen Cabooter HandbaL Venlo en Quintus.