Inzittenden Mercedes slaan te voet op de vlucht bij controle

Print
Inzittenden Mercedes slaan te voet op de vlucht bij controle

De Mercedes is meegenomen door de politie Afbeelding: Team Verkeer Politie Limburg

Heerlen / Hoensbroek -

Twee van de drie inzittenden van een Mercedes C63S AMG die woensdagmiddag bij de woonboulevard in Heerlen door een motoragent van de weg was gehaald, hebben geprobeerd te voet aan de politie te ontkomen.

De twee renden allebei een andere richting op toen de luxe wagen tot stilstand kwam. Een van hen kon vrij snel ingerekend worden. De ander rende door een nabijgelegen tuincentrum en langs het spoor weg. Na een korte zoekactie en dankzij hulp van omstanders kon ook hij uiteindelijk in de boeien geslagen worden, meldt de politie.

In de auto vond de politie een geldbedrag van 10.000 euro, een Rolex, een zonnebril van Gucci en verschillende tasjes van Louis Vuitton. Die spullen zijn in beslag genomen.

De drie inzittenden zijn aangehouden op verdenking van witwassen. Een van hen bleek ook nog een celstraf van 40 dagen open te hebben staan. De auto is door de politie meegenomen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu