Eaters trekt Belgische verdediger aan

Print
Eaters trekt Belgische verdediger aan

Afbeelding: iStock

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

IJshockeyclub Microz Eaters uit Geleen heeft zich versterkt met Jens Engelen (27). De Belgische verdediger komt over van Antwerp Phantoms.

Afgelopen seizoen hervond Engelen in België het plezier in de ijshockeysport, na een pauze van twee jaar. In een reactie op de website van Eaters zegt hij: ,,Dat plezier heeft er voor gezorgd dat ik nu weer klaar ben om voor titels te gaan spelen. Er bestond vanuit verschillende clubs interesse, maar toen Geleen belde, was ik meteen zeer geïnteresseerd en na het gesprek met Peter (Knops, teammanager red.) en Andy (Tenbult, trainer red.) voelde het meteen goed aan en was de overeenkomst snel gemaakt.”

In het verleden speelde Engelen onder meer voor Herentals en op hoogste niveau in het Verenigd Koninkrijk. Teammanager Peter Knops: ,,Jens is groot, statisch, sterk aan de puck en spelend in dienst van het team.”