Harmonicatreffen Grashoek beleeft eerste lustrum

Print
Harmonicatreffen Grashoek beleeft eerste lustrum

De organisatie heeft voor het eerste lustrum diverse accordeonisten uit verschillende landen weten te strikken. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Grashoek -

Na vier geslaagde edities, vindt op zondag 28 april het vijfde Harmonicatreffen in gemeenschapshuis De Ankerplaats in hartje Grashoek plaats. Het eerste lustrum is daarmee een feit.

Van 13.00 tot 17.00 uur komen liefhebbers van de harmonicamuziek aan hun trekken. De organisatie, die in handen is van KBO Grashoek, heeft voor de gelegenheid diverse accordeonisten uit verschillende landen uitgenodigd. „Vijf jaar geleden werden we gevraagd om een harmonicatreffen te organiseren”, vertelt Frans Vanlier, voorzitter van KBO Grashoek. „Na overleg leek het ons wel een evenement met potentie. Het eerste treffen werd zo goed bezocht dat het voor herhaling vatbaar was. Er is duidelijk veel interesse in de regio voor harmonicamuziek, maar zijn er weinig gelegenheden voor liefhebbers om live van deze muziek te genieten. Inmiddels hebben we er vier edities op zitten en durven we als organisatie wel te stellen dat we een vaste schare bezoekers hebben. Maar er is altijd plek voor meer liefhebbers”, lacht hij er achteraan. Iedereen is welkom.